Garnutvalg fra Dale garn
Ara er et trendy garn som er spunnet av 100% ren ny ull. Det er et slubbgarn, som betyr at garnet er ujevnt spunnet og består av tykkere og tynnere parti om hverandre. Dette gir en spennende struktur i plaggene. Ujevnheter i strikkingen vil heller ikke vise, siden garnet er ujevnt i seg selv.


Strikkepinner: 7 - 8
Strikkefasthet: 13 m = 10 cm

Fargekart Ara

Baby Ull er spunnet av fin merinoull som er grundig kjemmet for å skape en myk og sterk overflate. Garnet er superwash-behandlet slik at det kan vaskes i maskin.
 


Strikkepinner: 2 1/2
Strikkefasthet: 32 m = 10 cm

Fargekart Baby Ull

Falk er et kjemmet garn med en jevn og fin overflate. Det er spunnet av 100% ren ny ull som er superwash-behandlet. Garnet er dermed mykt og godt, og egner seg godt til barneplagg, siden barn ofte syns at vanlig ull klør.
 


Strikkepinner: 2 1/2 - 3
Strikkefasthet: 24 = 10 cm

Fargekart Falk

Flamingo er et utsøkt motegarn i bomull og polyamid, som er spunnet av 66% bomull og 34% polyamid. Det er et italiensk garn med en ny, morsom strikkeeffekt, som blir en spennende nyhet i Dalegarn sin sommerkolleksjon for 2005. Vi lanserer totalt 5 flotte farger. Garnet kan vaskes i maskin på 30 grader.

Strikkepinner: 5
Strikkefasthet: 20 = 10 cm
 

Fargekart Flamingo (fargekart vil snart bli lagt ut)

Freestyle er et tykt og mykt garn i 100% ren ny ull. Garnet strikkes på pinner nummer 4 ½, så det går fort unna. Derfor egner garnet seg godt til nybegynnere eller folk som ikke er så flinke til å strikke. Garnets tykkelse og kvalitet gjør det også ideelt til aranmønstrete og ensfargete plagg.

Strikkepinner:  3 1/2 - 4 1/2
Strikkefasthet: 17 = 10 cm
 

Fargekart Freestyle

Heilo er Dalegarns eldste garnkvalitet og feiret i 1997 seksti år! Siden 1938 har karderiet på Dale kardet ull fra norske sauer for å produsere Heilo. Dalegarn bruker kun den beste ullen som består av de lengste og mest krusete ullfibrene, som spinnes til et stabilt og slitesterkt garn.


Strikkepinner: 2 1/2 - 3
Strikkefasthet: 24 = 10 cm
 

Fargekart Heilo

Pelican er et flott effektgarn fra Italia, spunnet av 2% Polyamid, 25% Tactel og 3% Lurex. Vi tilbyr dette morsomme garnet i en flott og flerfarget kombinasjon som kan strikkes sammen med flere av våre øvrige kvaliteter eller alene i utsøkte festplagg. Garnet matcher spesielt godt sammen med fargene i Freestyle, Svale og Ara, og vi har mange flotte nye design i disse kombinasjonene i vårens nyheter for 2005.


Strikkepinner: 6
Strikkefasthet: 16 m = 10 cm
 

 

Svale er et eksklusivt garn som er spunnet av 50% bomull, 10% silke og 40% viskose. Garnet føles mykt og deilig mot huden og draperer seg elegant. Svale er ikke bare for sommerbruk, men passer også utmerket til lette vinterplagg som er lettstelt og kjølige.
Svale kan vaskes i maskin på ullvask.
Svale selges i nøster på 50 gram, og det er cirka 104 meter i ett nøste. Det er 20 nøster på ett kilo.

Strikkepinner:  3 og 3 ½-4.
Strikkefasthet: 22-23 masker = 10 cm

Fargekart Svale
 

Popcorn er spunnet av 60% acrylic og 40 40% polyamid

 

Stork er et svært mykt og behagelig garn, som egner seg godt til lette vår- og sommerplagg til baby, barn og voksen. Garnet består av 100% fin, egyptisk bomull, og har et flott fargekart med 19 delikate farger i nydelige pasteller og friske sommerfarger. Plagg strikket i Stork kan vaskes i maskin på 40 grader, og de holder seg fine etter mange vask i maskin.


Strikkepinner: 2 1/2, 3 - 3 1/2
Strikkefasthet: 28 m = 10 cm
 

Fargekart Stork